dissabte, 31 d’agost del 2019

LA PROVENZA


Avui sortim amb les motos amb la intenció de recórrer i veure els pobles del voltant, aturem a les antigues mines d'ocre de Bruoux: entre els anys 1880 a 1950 es van formar més de 40 kilómetres de galeries tallades a mà en els penya-segats per a l'extracció de l'ocre. S'ha d'anar amb roba adequada per fer aquesta visita, la temperatura dins és d'uns 11ºC.





Tot segui.t anem a veure el poble de Roussillon, passegem pels seus carrers admirant les seves cases de colors ocre, un poble molt bonic, molt recomanable per anar a veure.


















Els penya-segats vermells de Roussillon.






Hem gaudit molt fent aquest itinerari per les canteres i penya-segats, el festival de colors ès impressionant.


















Volem seguir gaudint d'aquesta regió, voltem per les seves carreteres, ens aturem cada cop que podem per contemplar els camps de lavanda.



 






De Gordes, un poble enfilat sobre una roca recorrem els seus carrers empedrats, xalem de les seves fantástiques vistes dels camps i pobles del costat,i del seu imponent castell.
























A pocs kilómetres es troba l'Abadia de Sénanque, gaudim del recorregut i tot seguit ens acostem a visitar Le Village des Bories.






Són un conjunt de cabanes  anomenades bories, construccions de pedra seca que formen tot un poblat, és un museu dedicat a la vivenda rural.




Abans de tornar a APT vam voler anar a veure L'isle-sur-la-Sorgue, també li diuen la Venecia del Condando, passejar per la vore del riu Sorgue, les botigues d'antiguetats vore els canals, i les rodes de álabes del riu fa que acabem el día molt ben aprofitat i encara que sembli mentida relaxats i contents de tot el que hem pogut veure.
Añadir leyenda









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada